RSS

Eurovision!

Yok hiç bizim komşumuz olmadığından, herkesin kankisine oy vermesinden falan bahsetmiycem. Bu konu artık sıktı çünkü. Fakat o Hadise'nin elbisesi de neydi öyle kuzum? şaka şaka konu bu da değil :)



















Konu Norveç'in birinci olan şarkısıyla Yalın'ın yeni albümündeki şarkının benzerliği! "Fairytale" ile Yalın'ın "bit pazarı" şarkılarını arka arkaya dinledim, aslında şarkının büyük kısmında pek bi benzerlik yok ama intro kısmı copy paste yapılmış kadar aynı :) ama kim kimden tırıklamış bilmiyoruz tabi. Yalın şarkısını 1,5 yıl önce yaptığını söylemiş. Umarız bunu ispatlar. Ama söylemeden geçemiycem Alexander'ın arkasında "da ra ra" diyen kızlar çok komik değil miydi ya. Okul müsameresine çıkmış gibi eteklerini falan sallıyorlardı :)

7 yorum:

Nurgül Eryıldır Günay dedi ki...

:))))))))) daha Yalının şarkısını dinlemedim de o ödül ne komikmiş ööle, şimdi gördüm:)))) deve kadar bi mikrofon, şaka gibi

Burçin dedi ki...

Di mi bi de plastik gibi bi uyduruk görünüyo zaten. Amaan iyi ki de birinci olmamışız :D

Nurgül Eryıldır Günay dedi ki...

tabi uzay istasyonundaki kozmonota falan baglanıp yorum yaptırırlarsa olacagı bu:) ödül heykelcigi için para kalmamış, kalan bütçe ancak bu kadarına yetmiş:)

Burçin dedi ki...

önemli diil zaten alexander da ufacık çocuk. anlamamıştır dandik oldugunu :) o kozmonotların da hiç bi esprisi yoktu bence. kötülemesinden diil ama sırf uzayda adamımız var demek için öyle bişey sıkıştırdılar araya.

Nurgül Eryıldır Günay dedi ki...

seneye yarışmanın ismini dandirikovizyon yapsalar di mi:))))))))))))))

Burçin dedi ki...

aklıma süper bi karikatür geldi ama burda bahsetmem uygun olmaz sanırım :D yiğit özgürün. hani bi adam bi ofisi arıyo sekretere not bırakıyo :))

Nurgül Eryıldır Günay dedi ki...

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ay karnım agrıdı gülmekten:)))))

Yorum Gönder